Maatwerk uit eigen werkplaats

werkplaats.jpg
tuinscherm2.jpg
kast2.jpg
keuken6.jpg
luiken3.jpg
veranda1.jpg
DSC_0146.JPG
DSC_0372.JPG

Diensten

Ramen, deuren en kozijnen.

Wij maken en monteren houten deuren, ramen en kozijnen in onze eigen werkplaats.

De kozijnen worden naar uw wens en in elk model gemaakt. Met of zonder roeden. Met openslaand of draaikiep raam. Voorzien van isolatieglas of HR++ glas. De deuren maken wij zelf of u kiest een mooie deur bij een van onze leveranciers. Bijvoorbeeld Northgo, Weekamp of Bruynzeel.

 

Ramen, deuren en kozijnen worden bij ons vervaardigd van massief hout en met een traditionele pen- en- gat verbinding, zodat we een ouderwets goede kwaliteit kunnen garanderen.

 

Trappen.

Het maken van trappen gebeurd in onze eigen werkplaats nog geheel handmatig.

Met behulp van een tekening maakt M. de Kramer timmerwerken klassieke en moderne trappen.

 

Kasten en meubels.
wij maken ook kasten en meubels als tafels of consoles voor een aquarium op maat in verschillende stijlen. Van badkamerkasten tot kastenwanden of een kamer-en-suite. Passend in de sfeer van het huis. Van design tot landelijk. Op maat gemaakt zoals u het wenst.

Keukens.

Wij leveren op maat gemaakte keukens. Dit houdt in dat een keuken geheel naar u wensen zal worden gemaakt. Pas wanneer precies duidelijk is, wat uw keukenwensen zijn, maken wij speciaal voor u een maatwerkkeuken, die perfect past bij uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte.

 

Bij het vervaardigen van uw keuken, maken wij uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsonderdelen. Zo worden onze keukenkasten vervaardigd van hoogwaardig multiplex, tweezijdig beplakt met HPL( kunststof) en kunt u voor uw fronten kiezen uit diverse houtsoorten.

Er worden geen keukens vervaardigd met spaanplaat.

 

Met persoonlijk advies, eerste klas materiaal staan de maatwerk keukens van M. de Kramer timmerwerken garant voor een ambachtelijke keuken. Modern, landelijk of klassiek.


Overige:
Luiken
Interieur
Veranda
Tuinmeubelen